On the road
No connection
info@theroadexperience.com

Algemene voorwaarden The Road Experience

Algemene voorwaarden februari 2019

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die direct of indirect online beschikbaar worden gesteld op theroadexperience.com. Door gebruik te maken van theroadexperience.com stem je in met de onderstaande algemene voorwaarden (inclusief de privacyverklaring).

Identiteit van de ondernemer

Handelsnaam: The Road Experience, onderdeel van Digi Mel
Vestigingsadres: de tocht 22, 1633HL, Avenhorn
Email: info@theroadexperience.com
Telefoon: 0630553429
Kvk: 73469262
IBAN: NL44RABO0336454627

Service van Theroadexperience.com

The Road Experience heeft als missie mensen te inspireren om met de camper op reis te gaan en de wereld te ontdekken. Daarom biedt theroadexperience.com een online platform waar avonturiers zich kunnen informeren over allerlei zaken omtrent camperreizen. Daarnaast kunnen zij hier inspiratie opdoen en in de community antwoorden op vragen ontvangen.

Informatievoorziening

Informatie wordt uit algemene open bronnen of op basis van eigen ervaringen gegeven. Wij besteden veel aandacht en zorg aan onze informatie, maar kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuistheden. Externe partijen die hun camperverhuur of product bij ons promoten en adverteren op de website zijn zelf verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, volledigheid en juistheid van hun informatie die op onze website wordt getoond.

Wijzigingen

Theroadexperience.com behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de website en algemene voorwaarden.