On the road
No connection
info@theroadexperience.com

Disclaimer The Road Experience

Disclaimer voor www.theroadexperience.com

The Road Experience heeft als missie mensen te inspireren om met de camper op reis te gaan en de wereld te ontdekken. Daarom doet The Road Experience zijn uiterste best om de inhoud op deze website up to date en kloppend te houden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.
Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van The Road Experience is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij The Road Experience.

Aansprakelijkheid

Hoewel de informatie op theroadexperience.com met de grootste zorg tot stand is gekomen, kan The Road Experience niet instaan voor de juistheid van gegevens. The Road Experience aanvaard geen aansprakelijkheid voor schade die het gevolgs is van informatie op deze website. Daarnaast is The Road Experience ook niet verantwoordelijk voor websites en bestanden gekoppeld aan externe hyperlinks.

Contact

Wanneer je vindt dat de informatie niet klopt, niet volledig is of dat we niet juist met persoonlijke gegevens omgegaan neem dan contact met ons op via info@theroadexperience.com.