On the road
No connection
info@theroadexperience.com

Micro-adventures in Nederland

van 17:00 tot 9:00

Micro-adventures in Nederland

Micro-camperavontuur

Terwijl ik genoot van een warm bad, pakte ik er een krantje bij. Ik was een paar dagen uit de camper en maakte dankbaar gebruik van alles wat een stenen huis te bieden heeft. In de krant viel mijn oog op een interview over een man die regelmatig op micro-adventure gaat.

Om 17:00 uur gaat hij bij kantoor weg en duikt de natuur in. Hij begint die avond met een sportieve buitenactiviteit als hiken, mountainbiken of suppen. Daarna geniet hij van de rust en de omgeving waarin hij zich bevindt. Na een avontuurlijke overnachting verschijnt hij de volgende ochtend met een frisse geest weer op zijn werk.

Tijdens het lezen van het artikel, werd het bad me te heet. Niet zozeer door het warme water, maar vooral door de vurige interesse die bij me werd gewekt na het lezen van dit verhaal.

Micro-adventure in Nederland

Wat is een micro-adventure?

Een micro-adventure is een trend die is overgewaaid vanuit Schotland en Engeland. Het principe van een micro-adventure gaat uit van een werkdag van 9:00 tot 17:00, om daarna van 17:00 tot 9:00 (de volgende ochtend!) de natuur in te duiken. Het blijkt dat een micro-adventure zeer effectief is om aan de dagelijkse sleur te ontsnappen. Het nodigt uit tot een avontuurlijke stijl van leven die perfect te combineren is met het werkende bestaan.

De belangrijkste elementen van het micro-avontuur zijn een sportieve buitenactiviteit en een avontuurlijke overnachting. De kracht zit hem in de eenvoud van het avontuur. Het kan dicht bij huis en je hebt er geen ingewikkelde of dure uitrusting voor nodig. Het enige wat je nodig hebt is een beetje lef om buiten de kaders te denken!

Micro-camperavontuur in Nederland

Volg mij en laat je inspireren…

De komende weken ben ik in Nederland onderweg en ga ik met de camper op micro-avontuur. Het eerste avontuur zit er al op een deel ik woensdag in videovorm. Nu eerst in een warm bad. Dit keer zonder krantje en nagenietend van mijn eerste avontuur. 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *