On the road
No connection
info@theroadexperience.com

Schoonmaaktip #1

Voor een bloemetjes toilet

Schoonmaaktip #1

Camper schoonmaaktip

Het chemisch toilet

Het chemisch toilet schoonmaken is een van de minst leuke klusjes als je onderweg bent. Maar met deze tip ga je het straks nog leuk vinden. De meeste camperaars gebruiken het dure schoonmaakmiddel Aqua Kem Blue. Je betaald hiervoor € 16,00 per 2L. Met deze tip kun je € 14 euro per fles besparen.

Koop een fles tafelazijn en een wasverzachter met jouw favoriete geur. Doe een scheut wasverzachter op 0,75L tafelazijn. Doe 1 bekertje in het chemisch toilet en spoel met water na. Het ruikt nu heerlijk fris naar jouw wasverzachter en dat zal zo blijven ook. En het grootste voordeel, daar komt ie… je eigen schoonmaakmix lost alles op. Ook je grote boodschap. Zorg wel dat je het toilet met veel water doortrekt zodat er voldoende vloeistof is waarin het kan oplossen.

Als je het chemisch toilet gaat legen kom je nog een aangenaam voordeel tegen. Er ontstaat geen kalkaanslag, wat wel gebeurd als je Aqua Kem Blue gebruikt. Je hoeft de cassette alleen met een beetje water na te spoelen en je bent klaar!

Zo leuk kan het zijn!

Instructie Video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *